Turistička organizacija Valjevo: 39. Međunarodni sajam turizma

Na Beogradskom sajmu počeo je 39. Međunarodni sajam turizma na kome se predstavljaju 1.100 izlagača iz 56 zemalja među kojima su i zemlje Grčke, Egipta, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Turske, Slovenije, Bugarske, ali i Indije, Mađarske, Tunisa, Nemačke… Zemlja partner ove najveće turističke manifestacije u zemlji i regionu jugoistočne Evrope,  je Crna Gora.

Prvi put svoje turističke potencijale predstaviće Nacionalna turistička agencija Kine, sa sedištem u Budimpešti, a posetioci će imati priliku da upoznaju i regione Ruske Federacije. Ovogodišnji učesnici su najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori.

Turističku ponudu valjevskog kraja predstaviće Turistička organizacija Valjevo, čiji je štand smešten  u hali 4 Beogradskog sajma (štand broj 4031).

Valjevo

Na štandu “Turističke organizacije Valjeva” direktorka Ana Marković ugostila je Ambasadora Belorusije u Beogradu njegovu Ekselenciju Vladimira Čuševa sa delegacijom.

Valjevo

Direktorka “Turisticke organizacije Valjevo” Ana Markovic sa Ambasadorom Belorusije u Beogradu njegovom Ekselencijom Vladimirom Čuševom i delegacijom.

Zatim tu je bio i  naš najpoznatiji rok bend Neverne bebe.

Valjevo Valjevo

Kao i delegacija ministarstva turizma.

Valjevo

Delegacija ministarstva turizma

Manifestaciju će trajati do 26. februara.

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.