Turistička organizacija Valjevo: Ceo grad je mirisao na “Izađi mi na teglu”

Manifestacija “Izađi mi na teglu” ima za cilj da spoji tradicionalno i moderno, selo i grad, prošlost i sadašnjost, dobar recept sa istančanim ukusom i pronađe najbolji recept za ajvar u Srbiji.

Valjevo

Najveći “krivci” za miris ajvara koji se širio gradom juče su takmičari finalnog dana izbora Valjevskog predstavnika “Izađi mi na teglu”, koji se održao ispred doma kulture…. Uz prigodan muzički program i stalno mešanje svi učesnici i posetioci ove manifestacije mogli su samo da iskažu pohvale za organizaciju i ideju koja se već treću godinu za redom održava širom Srbije. Deo pohvala moramo pripisati i Turističkoj organizaciji Valjevo koja je bila lokalni partner manifestacije.

[URIS id=12116]

 

I.M.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.