Turistička organizacija Valjevo: Izadji mi na teglu – Valjevo 15. i 16. septembar

Valjevo

Turistička organizacija Valjevo je lokalni partner manifestacije „Izađi mi na teglu“, koja se organizuje već treću godinu. Tokom septembra i oktobra meseca u 25 gradova organizuje se takmičenje u pripremanju ajvara.

Valjevo

Valjevo će 15. i 16.septembra predstaviti najbolje ekipe u pripremanju ajvara valjevskog kraja. Takmičarska ekipa mora imati najmanje 2 člana. Ekipu mogu da čine: članovi uže i šire porodice, komšije, udruženja žena ili bilo koja druga udruženja, učesnici i nastavnici, studenti , kolege sa posla, prijatelji, itd.

Program počinje u 11.00 časova i traje do 20.00 časova. Pored takmičarskih ekipa u programu učestvuju animatori za decu, muzički bendovi, predstave za decu, predstavljanje valjevskih restorana, horić „Srculence“ kao i valjevska folklorna društva.

Najbolje očekuju nagrade. Prvonagrađena ekipa plasira se direktno u finale, 22.oktobra na Zlatiboru.

Mesto održavanja:
15.septembar – RODA MEGA
16.septembar – KEJ REKE KOLUBARE

više informacija: www.izadjiminateglu.rs

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.