Turistička organizacija Valjevo: Jesenji sajam u Banja Luci

U Banja Luci će se od 10. do 13. novembra održati jubilarni 20. „Jesenji sajam 2016“ koji će imati tri segmenta: Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije „AGROS 2016“, Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta „LORIMES 2016“ i Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva.

Na Sajmu u Banja Luci štand će imati Regionalna privredna komora Valjevo, na kome će se predstaviti: „Valjevska pivara“ sa kompletnim programom piva, „Iva farm“ sa dijetetskim proizvodima i suplementima, „Đurđević“ sa voćnim rakijama i Turistička organizacija Valjevo koja će predstaviti potencijale valjevskog kraja. Osim privrednika, u delegaciji grada Valjeva koja će posetiti Sajam biće pomoćnici gradonačelnika Miroslav Pimić i Saša Simić, kao i član Gradskog veća Andra Savčić.

Programom Sajma predviđeni su sastanci sa potencijalnim stranim investitorima, kao i prezentacija finansijskih potencijala za mala i srednja preduzeća. Privredna komora Republike Srpske organizovaće stručne prezentacije i tematske konferencije, a biće upriličena i izložba meda, pčelarske opreme kao i ribolovački sajamski kotlić.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.