Turistička organizacija Valjevo: Novogodišnja čarolija u Valjevu

Svečana praznična atmosfera u Valjevu upotpunjena nizom zanimljivih sadržaja i programa, trajaće, ne samo u najluđoj noći, već šest dana. Predviđen je bogat program za naše najmlađe sugrađane, animatori, kao i Deda Mraz sa slatkišima. Klizalište će raditi od 26. decembra do 15. januara, biće organizovan Novogodišnji bazar, a DJ će nastupiti na platou ispred Centra za kulturu u najluđoj noći.

Grad Valjevo, Centar za kulturu i Turistička organizacija Valjevo prirediće program na otvorenom istakli su načelnik Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove Aleksandar Vujić Subotić,  direktor Centra za kulturu Miloš Smiljanić i direktorka Turističke organizacije Valjevo Ana Marković na današnjoj konferenciji za novinare.

Valjevo

Klizalište će biti postavljeno na platou ispred Centra za kulturu u ponedeljak 26. decembra, a građani će moći da ga koriste svakim danom, uključujući i praznične dane, zaključno sa 15. januarom 2017. godine. Klizalište će raditi u terminu od 10.00  do 23.00 časa. Cena karte po jednom satu je 150 dinara, a u cenu je uračunat i najam opreme za klizanje. Za učenike osnovnih i srednjih škola obezbeđeni su besplatni termini radnim danima od 10.00 do 13.00 časova. Deca će dolaziti u organizovane posete, o čemu će biti detaljno obavešteni u svojim školama. Načelnik Aleksandar Vujić Subotić ocenio je ovom prilikom, da je Grad, ukrašen novom dekorativnom rasvetom i da podseća na svetske metropole. „Odlučili smo da ove godine sprovedemo nabavku novogodišnjih ukrasa, koja je bila preko potrebna, a planiramo da sledeće godine nabavimo dodatne novogodišnje ukrase, kako bi upotpunili dekoraciju Grada. Grad Valjevo je izdvojio milion dinara za sve sadržaje i programe koji su predviđeni uoči i tokom praznika“, rekao je između ostalog načelnik Vujić Subotić.

Valjevo

U novogodišnjem programu učestvovaće i Turistička organizacija Valjevo koja će upriličiti Novogodišnji bazar ispred Centra za kulturu. „ U Novogodišnjem bazaru učestvovaće udruženja, samostalne radionice, koji će svoje radove, a koji su u duhu novogodišnje manifestacije, moći da izlože na štandovima. Do sada je prijaljeno 30 izlagača, a cilj nam je da svi zajedno učestvujemo u programu i da naši sugrađani na jednom mestu mogu imati sve sadržaje“, rekla je na današnjoj konferenciji Ana Marković.

Predviđen je i vatromet u 18 časova na kraju programa za najmlađe, kao i vatromet u ponoć kada ćemo ući u Novu 2017. godinu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.