Turistička organizacija Valjevo: Novogodišnja dešavanja u Valjevu

U Valjevu se ovih dana realizuju brojna novogodišnja dešavanja.

U toku je Novogodišnji bazar, koji se održava na platou ispred Centra za kulturu (CZK). Valjevci imaju prilike da kupe proizvode 30-ak udruženja, zanatskih i umetničkih radionica i pojedinaca– nakit, ručno rađene predmete, poklone i ukrase za praznik. Bazar je otvoren tokom celog dana od 9 do 24 časa.

Valjevo

Večeras u 18 časova u Holu CZK biće otvorena prodajna izložba radova polaznika likovne radionice CZK. Sav prihod od prodaje čestitki, ukrasa, balona i crteža će biti upućen Odeljenju psihijatrije u Valjevu.

Nakon izložbe, u 19.30 časova će u sali CZK biti organizovana dodela paketića za više od 300 predškolaca i osnovaca romske populacije.

U okviru dešavanja za novogodišnje praznike, sutra, 29. decembra će sa radom početi klizalište ispred CZK.

Od sutra do 31. decembra, od 16 do 18 časova će na prostoru oko klizališta, najmlađe sugrađane zabavljati klovnovi, žongleri i animatori, a Deda Mraz će deliti slatkiše najmlađima.

Dečja novogodišnja predstava „Novogodišnja abrakadabra“ će se odigrati u četvrtak, 29. decembra u 12 i u 17 časova, a u subotu 31. decembra igraće se u tri termina – u 11, 12 i u 18 časova u sali CZK.

U subotu, 31. decembra počinje novogodišnji program od 16 časova, kada će nastupiti valjevska folklorna društva, bubnjari Branka Popovića i horić „Srculence“. Nakon toga, mlade će zabavljati di džejevi.

Poslednjeg dana 2016. godine, ispred CZK biće organizovana i dva vatrometa- prvi u 18 časova, a drugim, velikim vatrometom, dočekaćemo Novu 2017. godinu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.