Turistička organizacija Valjevo: PRVA NAGRADA ZA TURISTIČKU MAPU VALJEVA

Na međunarodnoj izložbi suvenira I turističkih publikacija “LESKOVAC 2016” koja se po deveti put organizuje u ovom gradu, Turistička organizacija Valjeva je osvojila prvu nagradu u kategoriji “turistička mapa”. Svoje predloge je poslalo preko 50 turističkih organizacija iz Srbije, Bugarske, Crne Gore, Republike Srpske I Makedonije. Valjevo

Kriterijumi za dodelu nagrada za sve kategorije, su: promocija i unapređenje turističkih potencijala; kvalitet, originalnost i izvornost sadržaja; originalnost, odnosno kreativnost fotografija i kvalitet štampe.

Turistička mapa Valjeva je funkcionalno iskorišćena karta na kojoj je sa jedne strane prikazan uži centar grada, a sa druge strane šire područje Valjeva. Na karti su markirane turističke atrakcije koje posetioci mogu obići I lako doći do njih. Ova karta ima I svoju “džepnu” varijantu, obogaćenu prikladnim koricama.

 Valjevo već godinama ima dobar promotivni turistički materijal, a potvrde za to su, svakako, nagrade.

Nagrađenu mapu možete pogledati ovde ( Link)

[URIS id=14255]

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.