Turistička organizacija Valjevo: Završen 39. sajam turizma

Završen je 39. sajam turizma u Beogradu. Utisci su da je štand  Turističke organizacije Valjeva imao veliku posećenost. Pored velikog broja posetilaca valjevski štand su posetili i Ambasador Belorusij u Beogradu njegova Ekselencija Vladimira Čuševa sa delegacijom, zatim naš najpoznatiji rok bend Neverne bebe,  delegacija ministarstva turizma, ministar turizma g-din Rasim Ljajić, gradonačelnik Valjeva g-din Slobodan Gvozdenović  i direktorka turističke organizacije Srbije Labović Marija.

[URIS id=17075]

Poslednjeg dana sajma  završena  je i nagradna igra koja je trajala  četiri dana. Dobitnica vikenda za dvoje u hotelu Divčibare je Jovana Pajić iz Krupnja.

Valjevo

Prema informacijama koje smo dobili iz “Turističke organizacije Valjevo” vladalo  je veliko  interesovanje  i  za odmor uz vaučere  za ceo valjevski  kraj. “Divčibare su prezentovane na pravi način i mislimo da su ljudi iz Srbije prepoznali potencijal naše planine i da će ih uvrstiti u svoj turistički itinerer”, navode iz ove organizacije.

I.M.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.