Turistička organizacija Valjevo:“Razglednica Valjevskog kraja”

Promotivni skup pod nazivom “Razglednica Valjevskog kraja” održan je 23. novembra 2016. godine u Domu vojske Srbije u Beogradu u 19:00 časova.

Tim povodom je prisustvovala i Turisticka organizacija Valjevo. Cilj ovog kulturno promotivnog skupa je bila promocija privrednih, kulturnih, istorijskih, verskih i naučnih vrednosti grada Valjeva.

Valjevo

Na samom početku programa publici se obratio Predsednik Udruženja Valjevaca u Beogradu Goran Aleksić i zamenik gradonačelnika g-din Dragan Jeremić.

Nakon obraćanja predsednika i zamenika gradonačelnika održan je valjevski kulturno umetnički program „Od podvale do pohvale“. Program je bio raznovrstan i u njemu je učestvovao Dečji hor „Hadži Ruvim“, Gudački orkestar „Feniks“, Folklorni ansambl i Narodni orkestar „Abrašević“, glumac Branko Antonić sa monologom Prote Mateje i pukovnika Gavrila Stankovića, glumica Katarina Vićentijević koja je govorila i poeziju naše čuvene pesnikinje Desanke Maksimović, direktor Centra za kulturu Miloš Smiljanić, Matična biblioteka “Ljubomir Nenadović”, Narodni muzej Valjevo, Moderna galerija Valjevo, Regionalna privredena komora i Turistička organizacija Valjevo na čelu sa direktorkom Anom Marković. Tom prilikom direktorka je predstavila uže I šire područje grada, sa akcentom na turistički potencijal planine Divčibare.

[URIS id=14500]

Cilj ovog programa je bio da se uspostavi što bolja saradnja između Valjevaca u Beogradu i grada Valjeva, a sve u interesu afirmacije grada na Kolubari.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.