U Dečijoj nedelji, nagrađen đak generacije Srednje škole u Mionici

U Dečijoj nedelji nagrađena je Tanja Stanojević koja je proglašena za đaka generacije i vukovca u Srednjoj školi „Mionica“ za školsku 2022/2023. godinu. Povodom toga, predsednik opštine Mionica Boban Janković održao je sastanak sa direktorom Srednje škole Dejanom Đurićem sa kojim je razgovarao o dodatnim ulaganjima u srednje obrazovanje, a Tanji je uručio laptop kao nagradu za dosadašnje postignute rezulate.

Pred. opš. Mion

– Nastavljamo da podržavamo obrazovanje i da našoj deci budemo podrška na putu sticanja novih znanja. Srednju školu smo potpuno rekonstruisali, skoro opremili amfitetarar, a uskoro ćemo i biblioteku. Iza nas su godine ulaganja u obrazovanje, uz pomoć države uspeli smo da obnovimo škole ustanove i uložili oko 370 miliona dinara. A najbolji pokazatelj ovih ulaganja jesu uspešni đaci. Čestitam Tanji na postignutim rezultatima i siguran sam da će biti još bolja, a da je ovo samo njen dobar početak. Pored toga, veoma je važno da podržavamo naše mlade i da im omogućimo što bolje uslove. U našoj opštini uskoro počinju radovi i na adaptaciji Omladinskog kluba – rekao je Janković.

Tanja je upisala Ekonomski fakultet u Novom Sadu kao druga na rang listi, a uspešno se bavi i karateom.

Pred. op

– Zahvaljujem se opštini Mionica i predsedniku na nagradi i uvažavanju. Iz srednje škole poneću samo lepe uspomene. Važno je znati da neko prepoznaje trud i zalaganje – rekla je Tanja.

Uz podršku Ministrstva turizma i omladine, opština Mionica opremiće Klub za mlade, a zajedničkim sredstvima obezbeđeno je 2,7 miliona dinara.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.