U igraonici Bark zakaži rođendan i osvoji TV

U igraonici Bark, počev od februarskih rođendana, svakog meseca najsrećniji slavljenik, loto izvlačenjem na poklon dobija TV. Akcija besplatne zabave u Barku u Pop Lukinoj ulici u okviru Bele kuće, traje do kraja ovog meseca. Od 1. februara jedan sat čuvanja deteta košta svega 100 dinara. Pored predaha za roditelje i odlične zabave za mališane, u Barku priređuju edukativne radionice – igraonice. Svi programi programi su, tokom čitave 2020. godine, potpuno besplatni za decu nezaposlenih roditelja.

Igraonica Bark je među pet certifikovanih igraonica u Srbiji, a jedina u Valjevu. Sve sprave su atestirane, a prostor igraonice na površini od 350 kvadrata je skladno i funkcionalno opremljen fantastičnim zabavnim spravama, kao i didaktičkim sredstvima i moguć je prihvat 70 dece.

Posebno je izdvojen kutak za mališane do tri godine, koji imaju mogućnost da stiču stabilnost prvih koraka u divnom okruženju i vežbaju motoriku u sigurnom prostoru, igrajući se odgovarajućim igračkicama, poput kućica i bazena prepunog loptica. Pred starijim je šarenolik izbor zabavnih mogućnosti, počev od lavirinta na 80 kvadrata, omiljenog tobogana, pa sve do “mini – diskoteke”. Pod je prekriven strunjačama, u prostor za igru nije dozvoljen ulaz u obući, temperatura je 23 stepena. Ukratko sve je prilagođeno bezbrižnoj dečjoj igri. Ovih dana učestala je pojava da mlađi osnovci dođu sa društvom da se izigraju u Barku jer su im tu dostupni Soni plej stejšn i x-boksovi. Za to vreme, roditelji mogu sedeti u funkcionalnom kafeu za 40 osoba pored igraonice, gde je temperatura 24 stepena, i posmatrati svoje dete, ili ga ostaviti na čuvanje.

Vaspitači u dečjoj igraonici – vrtiću Bark, svakodnevno čuvaju decu od 9 do 22 sata. Prihvat dece moguć je od 6 časova ujutru, samo je neophodo prethodnog dana do 12 časova, najaviti prihvat deteta. Izuzetna pogodnost je “bebi sitering” program čime je omogućen boravak u Barku od tri sata i duže, za sve mališane od tri godine, kao i starije. Od 1. februara 2020. godine cena jednog sata u Barku košta svega 100 dinara.

Boravak i svi sadržaji i radionice u igraonici Bark potpuno su besplatni za decu čiji roditelji nemaju posao. Na ovaj korak se odlučio da bi pomogao roditeljima da ne brinu o smeštaju svojih mališana kada odlaze na razgovor za posao, ili probni rad.

U Barku je moguće i da, dok dete uživa u igraonici, roditelji aktivno provedu vreme vežbajući fitnes, pilates, zumbu u sali od 140 kvadrata koja se nalazi sprat iznad vrtića – igraonice u kojoj, u posebnim učionicama, priređuju i “Kreativne radionice”. Za navedeni segment su zaduženi stručni vaspitači koji podstiču decu i uče ih kroz igru. Svake sedmice na programu su radionice likovnog, muzičkog, engleskog, ruskog, kao i “Moje Valjevo”, “Sportić sa Sonjom” i “Ples i mini – disko”. Dnevni raspored radionica, kao i svih aktuelnosti u Barku, istaknuti su na oglasnoj tabli neposredno po ulazu, kao i na društvenim mrežama. Sajt je http./belakuca.rs, dok na Instagramu tražite Bark_Valjevo, a na Fejsbuku sve novosti možete saznati preko profila (ćirilično) Барк играоница рођендаоница.

Takođe, od 1. februara počinje nagradna igra za sve koji zakažu proslavu rođendana u igraonici Bark u Pop Lukinoj ulici. Tačnije, početkom marta biće izvučen najsrećniji slavljenik proteklog meseca, koji na poklon dobija led tv. Metod je jednostavan jer svako će dobiti svoj broj upisan na kuglici koju iz “bubnja” narednog meseca izvlači prvi Barkov rođendanko. Nagradna igra, prema sadašnjem planu, trajaće godinu dana, ali uspomene o proslavi rođendana u igraonici Bark su – nezaboravne.

Jednako je oduševljenje i dece i roditelja jer im je u igraonici Bark na usluzi sve neophodno. U odličnom prostoru za igru decu čuvaju vaspitači, ali su na usluzi i animatori. Zabave mogu biti kostimirane i pod maskama, ili da na proslavi biraju kog će im junaka face pinting-om oslikati. Prostor dekorišu u skladu sa željama slavljenika jer u Barku imaju i čokoladnu fontanu, pinjate, pa organizuju i tematske proslave. Sve to podrazumeva da imaju odgovarajuću poslugu i kompletan pribor za posluženje gostiju, i to ne samo mališana, već i odraslih. U susednoj prostoriji, odakle se odraslima pruža pogleda na igraonicu, ali su dovoljo izdvojeni da ne remete dečju zabavu, moguće je posluženje hrane i pića za starije. Za prostor Barka i potpunu uslugu, za proslavu u trajanju od tri sata neophodno je izdvojiti svega sedam hiljada dinara za slavlja priređena od ponedeljka do četvrtka, dok je za tročasovne rođendanske žurke petkom, subotom ili nedeljom cena osam hiljada.

U igraonicu Bark ulaz je iz Pop Lukine ulice i tu su uobičajene proslave rođendana mlađih osnovaca, ali nije iznanađujuće da ima i petnaestogodišnjaka koji temu rođendana pronalaze u dobu diskoteka, pa plešu i zabavljaju u mini-disku u Barku jer pamte svoja nezaboravna slavlja iz proteklih godina.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.