U petak i subotu vakcinacija “Fajzerom”, u nedelju i ponedeljak “Sputnjik V” vakcinom

Danas i sutra, na vakcinalnom punktu u Hotelu Grand, građani mogu bez zakazivanja primiti “Fajzerovu” vakcinu, dok će u nedelju i ponedeljak biti vakcinacija ruskom “Sputnjik V”, saopšteno je u dopisu Gradske uprave Valjevo. Navodi se da se narednih dana očekuje isporuka i kineske “Sinofarm” vakcine, koju će bez zakazivanja moći da prime svi zainteresovani sugrađani.

Dom zdravlja Valjevo

“Obezbeđeno je dovoljno vakcina za građane Valjeva. Sve vakcine su bezbedne i značajne da se zaustavi širenje korona virusa, zato pozivamo građane da se što pre vakcinišu! Naša država je uložila veliki napor i novac da obezbedi građanima dovoljne doze vakcina i po tome prednjačimo u svetu. Zdravstveni radnici Valjeva su odlično organizovani i vakcinacija protiče bez zastoja i problema. Veliki broj volontera Crvenog krsta, učenika Medicinske škole, kao i zaposlenih u Gradskoj upravi svakodnevno vode računa da građani koji dođu na vakcinaciju to obave što brže i bez velikih čekanja”, ističe se u ovoj informaciji za javnost.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.