Najnovije vesti

U Srbiji i danas sunčano i toplo

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, po podne u brdsko-planinskim predelima jugozapadne i istočne Srbije promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. Najniža temperatura od 8 do 18 stepeni, a najviša dnevna od 27 do 31 stepena, a vetar će biti slab i promenljiv, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutru ponegde u nižim predelima i kotlinama moguća je pojava kratkotrajne magle.U petak će biti pretežno sunčano i toplo, a u subotu pre podne na severu i zapadu, po podne i u ostalim krajevima naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.U nedelju i početkom sledeće sedmice umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i svežije sa temperaturom oko ili malo ispod proseka.Od srede do kraja perioda uglavnom suvo i malo toplije.

Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo 

Autor: REDAKCIJA VALJEVSKAPOSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz pružanje drugačijih vrsta usluga.