Najnovije vesti

U USLUŽNOM CENTRU POSTAVLJEN POS TERMINAL

Opštinska uprava opštine Mionica je u saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i e-Upravu Vlade Republike Srbije prošle sedmice postavila POS terminal u zgradi opštinskog Uslužnog centra.

Opština Mionica
Postavljanjem POS terminala građanima je omogućeno elektronsko plaćanje platnim karticama, bez obzira na banku izdavaoca. Na taj način mogu se plaćati sve vrste taksi i naknada kako republičke tako i lokalne čiji je primalac jedinica lokalne samouprave, odnosno porezi na imovinu pravnih i fizičkih lica. Uvođenjem plaćanja putem POS terminala smanjuju se redovi i čekanja, povećava se efikasnost u pružanju usluga i unapređuje profesionalnost uprave kao servisa građana.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.