U Valjevskoj bolnici zbrinuto 27 povređenih putnika

U Prijemno-urgentnom centru Opšte bolnice Valjevo nakon saobraćajne nezgode u kojoj se prevrnuo mini-bus, koji je prevozio grupu planinara iz Kragujevca, zbrinuto je 27 putnika. U Opštoj bolnici je na hospitalizaciji zadržano 14 putnika i to na odeljenjima hirurgije, ortopedije, poluintenzivne i intenzivne nege. U međuvremenu je jedan pacijent  transportovan na dalje lečenje u Beograd, ali je i jedan opserviran pacijent zadržan na hospitalizaciji.

Za nepuna dva sata u Prijemno-urgentnom centru je zbrinuto tridesetak pacijenata, a osim dežurne ekipe lekara i medicinskog osoblja, brojni specijalisti su prekinuli svoj vikend i došli da pomognu dežurnim kolegama, tako da je taj broj pacijenata za relativno kratak rok adekvatno zbrinut.

Putnici koji nisu hospitalizovani, nakon ukazane medicinske pomoći nastavili su put za Kragujevac organizovanim prevozom.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.