U Valjevu trenutno 46 obolelih

Od danas je u javnosti  poznato da je Valjevo na drugom mestu u Srbiji po broju zaraženih osoba od Korona virusa. Danas je prva zvanična informacija o broj obolelih u Valjevu bila 38 da bi u 15h ona se popela na 41 a u večernjim satima ona je dostigla cifru od 46.

Korona virus

Na grafikonu koji smo uradili na osnovu informacija sa sajta https://covid19.data.gov.rs/ i pored informacija koje su danas izlazile u javnost, možete videti kao se ZVANIČNI broj obolelih kretao po datumima u našem gradu.

Korona virus

U novinarskom uključenju za RTS mogla se čuti informacija da trenutno u Valjevu ima više od 500 osoba u izolaciji, a među njima i sto medicinskih radnika i ne medicinskog osoblja. Kako je najavljeno iz Štaba za vanredne situacije planiraju se i neke druge mere a pre svega kada je u pitanju smeštaj dodatnih kreveta ukoliko bude potreba za to, ali o svim novim merama Štab za vanredne situacije Valjevo u buduće će koordinirati sa Vladom Srbije.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.