U Valjevu za dve nedelje 110 osoba pozitivnih na koronu

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo juče je registrovano još 16 pozitivnih na koronavirus, u Ubu je registrovan jedan a u Lajkovcu četiri novozaražena. U Mionici, Ljigu i Osečini u poslednja 24 sata nema novih laboratorijski potvrđenih slučajeva pozitivnih na koronavirus.

Korona virus

Kako je saopštio Štab za vanredne situacije u Valjevu, u gradu na Kolubari je od 8. oktobra registrovano novih 110 zaraženih. U valjevskoj bolnici leči se 12 kovid pozitivnih pacijenata, dok se u kućnim uslovima leči 101 osoba.

U Kovid ambulanti Doma zdravlja Valjevo prema podacima za juče, pregledano je 114 osoba sa respiratornim infekcijama, uzeto 38 briseva, dok je u Prijemno-urgentnom centru Opšte bolnice Valjevo pregledano 8 sumnjivih i/ili verovatnih slučajeva pozitivnih na koronavirus, a 2 pacijenta primljena su ma bolničko lečenje.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.