Ubistvo pred očima dece

Srbiju potresaju dva nova slučaja porodičnog nasilja. U Kosjeriću suprug osumnjičen da je pred troje dece ubio ženu, a u Požarevcu muškarac osumnjičen da je pretukao trudnicu koja je zbog toga izgubila bebu.

Valjevo

Ne vrede, izgleda, ni stroge zakonske kazne, ni novi propisi. Nasilnici nastavljaju po svome…Dve žene u poslednja dva dana doživele su, kako se sumnja, da partneri sa kojima žive na njih dignu ruke.

Tragičan slučaj dogodio se u Kosjeriću. J.G. (38) iz Kosjerića ubijena je sinoć u porodičnoj kući, naočigled dece. Za ubistvo policija sumnjiči supruga I.R. iz Kosjerića, koji je uhapšen pri skrivanju na tavanu pomoćnog objekta, 50 metara udaljenog od mesta zločina.

Prema pisanju medija, on je trebalo da ovih dana da ide na drugo izdržavanje zatvorske kazne, zbog prebijanja Grbićeve, odnosno zbog nasilja u porodici.

Prvu kaznu je izdržao i izašao iz zatvora u februaru, ali je ženu opet pretukao, a sinoć ju je i ubio. J. G. je iz prethodnog braka imala dvoje dece, a nakon smrti prvog muža ponovo se udala i sa sadašnjim suprugom I.R. dobila još jednog dečaka (3).

Imali su ozbiljnih problema jer ga je, prenosi Telegraf.rs, nekoliko puta prijavljivala za nasilje, a on je u više navrata čak i bio u zatvoru zbog porodičnog nasilja.

Bio mu je zabranjen pristup i njoj i deci. Navodno je nasilno ušao u dom, povredio ženu nožem a najstariji sin je izleteo iz kuće i otišao preko puta u Dom zdravlja, da dovede pomoć. No, pomoć je stigla prekasno.

J.G. je bila invalid i nigde nije radila a I.R, takođe iz Kosjerića, sezonski je radnik. Policija trenutno pretražuje i okolna sela u kojima je on povremeno radio.

Telo je otkriveno jedan sat posle ponoći, i nakon dolaska policije preneto na Institut za sudsku medicinu, naveli su u MUP-u za agenciju Beta.

Izvor: Mondo.rs

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.