Učešće na dečjem programu povodom 13.Sajma šljiva u Osečini

24. dana meseca avgusta, tekuće 2018. godine krenuli smo put Osečine, gde smo pružili doprinos, i na svoj način, podržali manifestaciju „Dani šljiva“. Neskromno možemo reći, uveličali smo prvo sajamsko veče. Naši Pinokijevci, IJ predškolske i starije grupe, obradovali su svoje drugare osečince izvođenjem predstave „Ivica i Marica“. Predstava koja je već osvojila srca publike na svom premijernom izvođenju na Tešnjarskim večerima i ovog puta opravdala je očekivanja! Deca su u performansu zaista zablistala! Publika je sa oduševljenjem pratila tok neobične verzije čuvene bajke braće Grim. Gluma, igra, pesma, zavladali su scenom dok su prisutni ushićeno podržavali, gromoglasnim aplauzom.
Sve se odigravalo u sklopu „Večeri za decu“ i upriličenog maskenbala, uz podršku domaćina PU „Lane“ Osečina i naše divne direktorke Dušice Grujičić.Bili su divni domaćini kao i uvek Pored dramske sekcije Kreativne radionice „Pinokio“, u programu su učestvovali i drugari iz PU „Bambi“ iz Loznice. Učesnici maskenbala su se i ove godine svojski potrudili da njihove maske reflektuju kreativnost i neobičnost ali pre svega, kod prisutnih su izazivali emociju čiste radosti, kako to samo deca umeju!
Volimo mi Pinokijevci da se družimo i da gostujemo ali posebno moramo naglasiti da nam je bila čast i zadovoljstvo što smo i ovog puta ostvarili lepu i za sve strane prijatnu saradnju. Naši domaćini su se potrudili da nam boravak u njihovom lepom mestu bude ugodan. Deca su se obradovala kada smo imali priliku da ponovo uživamo u đakonijama iz čuvene pekarice, slasno su se okrepili i bili spremni za dalje druženje i nastup. Po povratku kući, nosimo divne uspomene, i radujemo se budućim projektima i saradnji.
Zvonki aplauz i dalje čujemo, hajde pogledajte fotografije, dragi prijatelji, kako nam je samo bilo sjajno!

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.