Uhapšen policijski službenik

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, podneli su krivičnu prijavu protiv policijskog službenika zaposlenog u Policijskoj upravi za grad Beograd i još jedne 50-godišnje osobe iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje su izvršili krivična dela falsifikovanje službene isprave i prevara u pokušaju.

 

Osumnjičeni se terete da su tokom marta i aprila 2018. godine sačinili punomoćje kojim 50-godišnji muškarac ovlašćuje osumnjičenog policajca da u njegovo ime može da zaključi ugovor o kupoprodaji nepokretnosti stana na Divičibarama, na kojem su falsifikovali potpis i pečat javnog beležnika , da bi to priložili drugom javnom beležniku prilikom overe ugovora o kupoprodaji nepokretnosti dovodeći u zabludu kupca da uplati iznos kapare za navedenu nepokretnost, iako su znali da nisu vlasnici pomenute nepokretnosti.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.