Uhapšen zbog krađe pa mu prilikom pretresa našli 103g marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu rasvetlili su krađu računarske opreme i mobilnih telefona iz prostorija osnovne škole u Valjevu i uhapsili N. V. (1997) koji se tereti da je izvršio ovo krivično delo.

Sumnja se da je N. V. provalio u školu i otuđio četiri lap-topa, tri mobilna telefona i digitalnu kameru čija se vrednost procenjuje na oko 277.000 dinara. Policija je na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Valjevu, izvršila pretres porodične kuće osumnjičenog i pronašla predmete za koje se sumnja da potiču iz krivičnog dela, 103 grama marihuane i elektronsku vagu.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu višeg javnog tužioca, N. V. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden u tužilaštvo.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.