Ukinut pritvor, ali još nisu na slobodi!

Uprkos iščekivanju da će posle odluke Apelacionog suda u Beogradu juče biti pušteni da se brane sa slobode, bivši načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić i radnik te Uprave zadužen za javne nabavke Aleksandar Đurić još nisi izašli iz pritvora. Njima dvojici tek sutra ističe tačno 90 dana pritvora, koliko im je Viši sud u Valjevu maksimalno mogao izreći, tako da se pretpostavlja da će Vujić Subotić i Đurić kući otići sutra, u nedelju.

Viši javni tužilac Dragana Marković tražila je novi produžetak pritvora za obojicu što je Apelacioni sud odbio, tako da se Vujić Subotiću i Đuriću posle tačno tri meseca ukida pritvor i oni će se braniti sa slobode.

Aleksandar Vujić Subotić i Aleksandar Đurić uhapšeni su sa još šest osoba u zajedničkoj akciji policije i BIA 20. juna u centru grada, zbog sumnje da su izvršili krivična dela primanje i davanje mita, zloupotreba službenog položaja, zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom i falsifikovanje službene isprave.

Valjevo, Valjevo vesti, vesti

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.