ULEPŠANI BOLNIČKI DANI

Vreme darivanja povodom novogodišnjih i božićnih praznika prilika je da se ulepšaju bolnički dani svim pacijentima, a posebno osetljivoj pedijatrijskoj populaciji. Odsek dečje hirurgije, Službe hirurgije, Zdravstvenog centra Valjevo, zbrinjava, pruža lečenje i negu za pedijatrijsku populaciju Kolubarskog okruga. Zbog zdravstvenih stanja koja zahtevaju nekada i duži boravak i hospitalizaciju, zaposleni medicinski radnici se trude da deci i mladima boravak bude što prijatniji, pa se osim medicinskog dela nege, vodi računa da ambijent bude što prijatniji. Na inicijativu sestra, Odseka dečje hirurgije, Svetlane Bojinović i Tanje Milošević, koje su kontaktirale donatora Željka Plavšića vlasnika preduzeća „Una“ iz Valjeva, za mališane je obezbeđena donacija u vidu kvalitetne moderne posteljine zanimljivog dizajna koja im svakako bolničke dane čini prijatnijim. Osim posteljina, od firme „PCTEL“ iz Mionice, dobijeno je dečije posuđe. Donator Plavšić iz preduzeća „Una“, koji se rado odazvao ovoj akciji, osim posteljine obezbedio je i peškire i bade mantile za najmlađe pacijente dečje hirurgije, a povodom Božića najradosnijeg hrišćanskog praznika svoj deci koja u budu hospitalizaovana upriličiće poklon paketiće prigodnog sardžaja.

Ustanova vodi kontinuiranu brigu na poboljšanju opštih uslova rada i boravka u bolnici, koliko to mogućnosti dozvoljavaju i ovom prilikom još jednom izražavamo zahvalnost svim ljudima dobre volje koji su do sada prepoznali naše napore i pomogli u stvaranju boljih uslova za lečenje pacijenata i rad medicinskog osoblja.

PR SLUŽBA ZDRAVSTVENOG CENTRA VALJEVO

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.