Ulice u Mionici dobile nove trotare, radovi na rehabilitaciji se nastavljaju

Najfrekventnija ulica u Mionici, Dr Jove Aleksića dobiće nove trotoare sa obe strane, čime će se značajno unaprediti bezbednost pešaka. Sredinom septembra započeti su radovi na rehabilitaciji trotoara u Mionici za koje je Vlada Republike Srbije opredelila 18,2 miliona dinara. U Kolubarskoj ulici, kneza Grbovića, Dr Ljubomira Mihailovića i Rake Tešića radovi su završeni, a rehabilitacija trotoara se trenutno izvodi u ulici Dr Jove Aleksića, a potom će započeti i u ulici Vojvode Mišića.

-на-рехабилитацији-тротоара-у-Мионици

-Naša varoš dobija novi, lepši izgled. Više ulica u centru bile su bez trotoara i to je uticalo na bezbednost pešaka i otežavalo saobraćaj. Sada smo to uspeli da rešimo. Znamo koliko se čekalo da jedna od najprometnijih ulica, Dr Jove Aleksića dobije uređene trotoare sa obe strane. Uskoro i to završavamo-rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica i dodao da Mionica dobija moderan izgled i postaje privlačnije mesto za turiste.

-Mionica teži da postane turistički centar. Započeli smo i izgradnju Kuće Kolubarske bitke. Novi linijski park postaće kutak za odmor svih Mioničana i turista. Radimo na razvoju naše opštine-kazao je Janković.

-на-рехабилитацији-тротоара-у-Мионици-1

Novi trotoari u dužini od 4 kilometra u varoši, obezbediće građanima uređenije i bezbednije ulice.

U opštini Mionica u toku ove godine asfaltirano je oko 50 kilometara puteva, dok su neka sela i prvi put dobili asfalt. Da u opštini i dalje traje građevinska sezona potvrđuju radovi na rehabilitaciji trotoara, industrijskoj zoni u Radobiću, kao i radovi na adaptaciji i dogradnji Kulturnog centra, gde će biti izgrađena Kuća Kolubarske bitke.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.