Uprava carine: Zaplenjena pošiljka DHL sa oko 300 tableta i litar tečnosti

Carinici su tokom proteklog vikenda na graničnom prelazu Batrovci zaplenili revolver i dve „fantomke“ i osujetili pokušaj četvorice migranata da ilegalno pređu državnu granicu sakriveni u kamionskom tovaru, dok su u referatu „DHL“ u Novim Banovcima sprečili da  pošiljka sa psihoaktivnim supstancama stigne do primaoca u Valjevu, navodi se na sajtu Uprave carine.

Carinici su prilikom kontrole pošiljaka u referatu „DHL“ u Novim Banovcima, zaplenili oko 300 tableta i litar tečnosti, za koje se sumnja da su na listi psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, čiji je uvoz zabranjen.

Valjevo

Foto: http://www.upravacarina.rs

U paketu koji je pristigao iz Johanesburga za primaoca u Valjevu, detaljnom kontrolom je u dve plastične kesice pronađeno 186 kapsula zelene boje i 103 kapsule bele boje, bez bilo kakvih oznaka.
Pored toga u pošiljci su bile i dve plastične flaše od po 500 ml u kojima se nalazila tečnost nepoznatog sastava.

Valjevo

Foto: http://www.upravacarina.rs

 

Izvor: http://www.upravacarina.rs/cyr/Stranice/Vest.aspx?ListItemID=1805

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.