Uručeni besplatni udžebenici mioničkim prvacima

Predsednik Opštine Mionica Boban Janković uručio je mioničkim đacima prvacima besplatne udžbenike. Za ovaj program Opština Mionica je obezbedila skoro 700.000 dinara, a ove godine upisan je 91 prvak.

IMG-2

– Jutros su me dočekali najlepši dečiji osmesi. Prvaci su po prvi put seli u školske klupe, a mi smo ih obradovali sa besplatnim komlet udžbenicima. Ponosan sam na ovaj program koji uspešeno sprovodimo već šestu godinu zaredom – rekao je Janković i prvacima poručio:

– Dragi đaci, želim vam uspešnu školsku godinu. Među vama su budući lekari, profesori, inženjeri, umetnici. Vi ste budućnost Mionice i Srbije – dodao je Janković.

IMG-1

Mioničkim đacima na raspolaganju su besplatni časovi glume, folklora, plesa, jezika i dr, a Centar za obrazovanje i razvoj već priprema novi program. Takođe, mionički osnovici imaju besplatan prevoz do škole, besplatan ulaz na bazene, a već dve godine i besplatnu pripremnu nastavu pod pokroviteljstvom opštine.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.