Uskoro 13. Abro Fest

Narednog petka u produkciji Gradskog pozorišta “Abrašević”, a u saradnji sa Centrom za kulturu Valjevo, počinje “Abro Fest”. Ova pozorišna manifestacija održava se po trinaesti put, a publika će moći tokom jedne sedmice, od 28. septembra do 4. oktobra, da pogleda četiri nove predstave.

Na programu Festivala su premijere predstava “Kokoška” Nikolaja Koljade kao i “Bratstvo licemera” nastale po motivima dramskih dela M. Bulgakova i  Ž. B. Molijera. Tradicionalna saradnja sa beogradskom i novosadskom pozorišnom akademijom nastavlja se i ovoga puta , tako da će publika ove godine biti u prilici da pogleda predstave “Parče noći na Ivanovoj gajbi” Đorđa Milosavljevića  i “Terorizam” braće Presnjakov.

Ulaznice za ovogodišnji “Abro Fest” mogu se kupiti od  26. septembra na biletarnici Centra za kulturu. Cena pojedinačne ulaznice je 250 din, dok komplet karata za sve četiri predstave košta 700 din.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.