USPEŠAN NASTUP TURISTIČKE ORGANIZACIJE VALJEVO NA 42. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

Na upravo završenom 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, Turistička organizacija Valjevo predstavila jeturističku ponudu Valjeva i Divčibara. Pored TO Valjevo, na štandu su bili prisutni, kao suizlagači Hotel “HEBA” Divčibare, Hotel “DIVČIBARE” i Centar dečjih letovališta Beograd. Ovogodišnji sajam turizma otvorio je potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić. Zemlja partner manifestacije ove godine je Egipat.

Na najvećoj turističkoj manifestaciji u jugoistočnoj Evropi svoje turističke potencijale predstavilo je preko 900 izlagača iz više od 40 zemalja. Za četiri dana sajma preko 70 000 posetilaca je imalo priliku da upozna najlepša mesta Srbije i sveta.

Na štandu Valjeva poseban dan je bio rezervisan za promociju manifestacije “Dani sremuša” i turističkih potencijala Taora, kao i manifestacije “Dani gljiva i lekovitog bilja” koju organizuje Ekološko društvo “Medvednik”. Vinarija “Jelić” promovisala je svoja vina, a na dečjoj radionici na štandu TO Valjevo najmlađi su pokazali kako i popularne pinjate mogu biti suvenir grada.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.