Usvojene ostavke i zahtevi za istupanje članstva SSP-a, formirano poverništvo u Valjevu!

Stranka slobode i pravde izdala je saopštenje za javnost povodom napuštanja partije jednog broja njenih članova na čelu sa sad već bivšim predsednikom Gradskog odbora u Valjevu Brankom Ivkovićem i potprdsednicom GrO Anđelkom Đuričiđć Rakić. U informaciji za medije je konstatovano da su ostavke i zahtevi za istupanje članstva SSP-a usvojeni, kao i da je formirano povereništvo na čelu sa Gordanom Milosavljevićem, članom Izvršnog odbora SSP-a zaduženim za Kolubaraki okrug.

LOGO

“Povodom obaveštenja javnosti, sad već bivšeg predsednika GrO Valjevo Stranke Slobode i Pravde Branka Ivkovića i drugih članova Gradskog odbora, možemo konstatovati da su ostavke i zahtevi za istupanje članstva SSP-a usvojeni. Članstvo u SSP-u se zasniva isključivo na slobodno izraženoj volji i za razliku od nekih drugih stranaka, bez pritiska i uslovljavanja.

Ovo je LIČNI STAV naših dojučerašnjih partijskih kolega i saboraca u borbi protiv ovog režima te im zahvaljujemo na dosadašnjem učešću u radu, a buduće vreme će pokazati ispravnost politike koju zastupa SSP i njeni članovi. Nakon nastale situacije u Valjevu, a shodno pravilniku o lokalnoj organizaciji SSP- a, formirano je povereništvo na čelu sa Gordanom Milosavljevićem članom IO SSP zaduženim za Kolubaraki okrug.

U narednom periodu će se formirati novi Gradski odbor koji će nastaviti borbu protiv ovdašnje vlasti, njihovih nazadnih, manipulativnih i beskrupuloznih čini. Kao i uvek bićemo jači, oštriji za ciljeve koje smo odavno zacrtali za Valjevo i Valjevce i vraćanje demokratije, slobode i pravde u naš grad.  Naša borba se nastavlja!”, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.