Vakcinacija u Leliću i Leskovicama, revakcinacija u Divcima

U subotu 19. juna Dom zdravlja Valjevo organizuje vakcinaciju protiv virusa korona u Leliću i Leskovicama. Od 8 do 11 časova Sinofarm vakcinu će jedna ekipa davati u ambulanti u Leliću, a druga u prostorijama škole u Donjim Leskovicama. Po potrebi vakcinacija će trajati i duže.

Valjevo

Drugu dozu Sinofarma meštani Divaca i okolnih sela primiće u nedelju 20. juna od 8 časova. Pre tri nedelje u tamošnjoj ambulanti vakcinisano je 29 ljudi. Mogu doći i oni koji žele da prime prvu dozu.

Valjevo

Danas u Kaznenom-popravnom zavodu za maloletnike Valjevo drugu dozu Sinofarma primio 61 štićenik i zaposleni, a prvu dve osobe.

U prethodnih sedam dana na vakcinalnom mestu „Narcis“ i na seoskom području drugu dozu primilo je 1.450 ljudi, a prvu 300. Preovlađujuće vakcine su bile Sinofarm i Fajzer. Prema informaciji Štaba za vanredne situacije Grada Valjeva zaključno sa 15. junom u Valjevu je prvu dozu primilo 27.511, a obe doze 24.847 osoba (kompletno imunizovani).

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.