Vakcinalni punkt Doma zdravlja od danas u hotelu „Narcis“

Vakcinalni punkt Doma zdravlja zbog poslovnih potreba hotela „Grand“, od danas je premešten u prizemlje hotela „Narcis“. Radno vreme će biti identično, od 8 do 20 časova.

Trenutno su na raspolaganju vakcine Sinofarm i Fajzer, koje se mogu dobiti bez prethodnog zakazivanja termina.

U organizaciji Doma zdravlja do 10. maja sa obe doze imunizovano je 16.240 Valjevaca, dok je prvu dozu primilo još 3.600 ljudi. Ukupno je potrošeno 35.840 doza vakcina protiv koronavirusa različitih proizvođača.

Najviše je dato Sinofarma – 23.052, zatim Fajzera – 4.918, Sputnjika V prva doza 3.211 i druga doza 2.485, dok je vakcine AstraZeneka aplicirano 684.

U Miličinici je 1. maja revakcinisano 89 meštana, a još troje primilo prvu dozu, dok je 8. maja u Vragočanici revakcinisano 34 ljudi i pet primilo prvu dozu. U pripremi su nove akcije masovne imunizacije na seoskom području.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.