17. Novogodisnja bajka Andjela cuvara

Tradicionalno odrzavanje Novogodisnje bajke ni ovog puta nije izostalo. Orgnizovali smo ovo vece tako da deci polaznicima nase Kreativne radionice, malim glumicima, korisnicima naseg Udruzenja ” Andjeli cuvari”, roditeljima dece, vaspitacima, saradnicima, kao i nasim dragim gostima, bude zaista lepo i neponovljivo.
Program je bio koncipiran tako da posle obracanja direktorke Udruzenja ” Andjeli cuvari” i ” Kreativne radionice” , ispred grada svojim pozdravnim govor ucestvuje i zamenik gradonacelnika g-din dr. Dragan Jeremic, i ispred crkve jerej Igor Ilic. Potom je usledila koreografska tacka KUD ” Djerdan” i sekcija modernog plesa Os “Nada Puric”, grupa “Andjeli” , i na kraju nasa predstava ” Mala Sirena” , kao i tradicionalno deljenje paketica. Pored svih sponzora koji su nam pomogli, posebnu zahvalnost dugujemo i gospođi Nadi Cvetanović i gospođi Kosari Sarić iz daleke Australije. Ono sto ovo vece razlikuje od nasim prethodnih manifestacija je svakako radost dolazecih praznika. I zelja svakako publike da sa Malom Sirenom, rakom Sebastijanom, Tritonom, Ursulom, Iverkom , Suzanom, Karlom, Galebom i ostalima uzivaju u dolasku Nove godine. Sreca, veselje, aplauzi i brojnost publike kako male tako i velike vide se na nasim fotografijama. Ostaje vam samo da uzivate sa nama .

Cela predstava :

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.