Valjevo: Asfaltiranje Ulice Stevana Filipovića u Goriću

Ulica Stevana Filipovića u mesnoj zajednici Gorić biće asfaltirana do kraja sedmice. Ulica se radi u punom profilu, širine je pet metara, a dužine jedan kilometar. „Najpre smo uradili rekonstrukciju fekalne kanalizacije, a sada je u toku asfaltiranje. Insistiraćemo na tome da naši nadzorni organi utvrde da je kvalitet radova dobar. Asfaltiranje ove ulice je bilo neophodno, jer je ona bila u jako lošem stanju, što je svakako bio veliki problem za stanovnike ovog dela grada. Sledeće godine, u ovoj mesnoj zajednici planiraćemo asfaltiranje jedne do dve ulice“, rekao je v.d. direktora JP „Direkcija, za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva“ Zoran Trifunović. On je naglasio da će tokom naredna dva meseca mesne zajednice dostaviti zahteve za asfaltiranje ulica, a potom će Direkcija uraditi plan i program rada za narednu godinu.

Izvođač radova u Ulici Stevana Filipovića je preduzeće „Autotransport“. Vrednost radova, uključujući rekonstrukciju fekalne kanalizacije i asfaltiranje kolovoza, je oko 12 miliona dinara. Direktor Direkcije je ovom prilikom rekao i to da se radovi u Sinđelićevoj ulici odvijaju po planu. Na ovoj deonici se radi nov kolovozni zastor, novi ivičnjaci, trotoari i nova javna rasveta. „Koristimo povoljne vremenske uslove. Izvođači su započeli radove 5. septembra, a rok je 30 kalendarskih dana. Leva strana trotoara sa ivičnjacima je već pripremljena, a trenutno se radi desna strana. Očekujem da ćemo završiti radove i pre roka“, rekao je Trifunović i dodao da nakon tih radova, počinju radovi na kružnom toku u Hajduk Veljkovoj ulici i Ulici Mirka Obradovića.

 

Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.