Besplatna monodrama za godišnjicu seče knezova

Povodom obeležavanja godišnjice seče knezova, u subotu 04. februara u 19 časova, u podrumu Muselimovog konaka biće odigrana monodrama “Mudri i junačni vojvoda Janko Katić”. Monodramu izvodi glumac Aleksandar Dunić, po tekstu Milovana Vitezovića.

Valjevo

Monodrama će biti izvedena uz pokroviteljsku pomoć preduzeća “Bosisi”, koje ovaj kulturni događaj, ali i brojne druge planirane za naredni period, poklanja svom gradu u godini u kojoj obeležava tri i po decenije postojanja. Ulaznice za predstavu neće se naplaćivati, ali je, kako organizatori ističu, poželjno da svako ko bude došao da isprati ovu monodramu donira sumu novca u skladu sa svojim mogućnostima. Za dobrovoljne priloge Valjevaca biće obezbeđene kutije, a celokupan prihod namenjen je ovdašnjem Centru za vantelesnu oplodnju i njegovu akciju “Da se novi život rađa”.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.