Bogojevićeva „Začeća“ pred publikom u Ubu

U ubskoj Galeriji „Sveti Luka“ otvorena je samostalna likovna izložba pod nazivom „ZAČEĆE“ Dejana Bogojevića. Ovaj valjevski multimedijalni umetnik izlagao je 55 puta samostalno u zemlji i inostranstvu, a preko 250 puta nastupao je sa svojim radovima grupno. Prošle godine dobio je  nagradu za slikarstvo „Art Feniks“ u Makedoniji.

Izložbu u Galeriji „Sveti Luka“  u Ubu otvorio je Radomir Ilić, industrijski dizajner, a Bogojevićeve stihove govorio je Mladen Milosavljević, diplomirani glumac.

Izloženi radovi koji čine izložbu „ZAČEĆE“ rađeni su mahom tehnikom akrilik na platnu, kao i nekoliko radova u kombinovanoj tehnici. Izložba će piti pred publikom dve sedmice.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.