Branko Ružić: “Predstojeći izbori politička vododelnica”

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić, prilikom posete Valjevu i koktelu Gradskog odbora SPS-a, osvrnuo se na temu predstojećih predsedničkih izbora koji, kako je rekao nisu za igrarije, nečije sujete i za potenciranje razlika. U Srbiji je, prema njegovim rečima, najlakše na narcizmu malih razlika napraviti rat, a partija kojoj on pripada nikada nije bili za rat, veći za saradnju i međusobno poštovanje u odnosima sa političkim partnerima.

Valjevo

(Branko Ružić, potpredsednik SPS-a)

“Mogu mirne duše da kažem da vladajuća koalicija danas u Srbiji ima dva veoma briljantna kandidata na predsedničkim izborima. Jedan je najbolji, a drugi je najjači. Najbolji za mene je Ivica Dačić, a najjači u Srbiji je Aleksandar Vučić. Socijalistička partija Srbije će model svog učešća na ovim izborima svakako uskladiti sa onim što je državni interes”, rekao je Ružić, ističući važnost predstojećih izbora, koji prema njegovom mišljenju mogu biti politička vododelnica.

O predstojećim izborima na koktelu SPS-a u Valjevskom Centru za kulturu govorio je i Đorđe Milićević, potpredesdnik Skupštine Srbije i narodni poslanik.

“Odluke o izborima ćemo donositi onda kada za to dođe vreme, a građani će već odlučiti kome će ukazati poverenje. Potpuno sigurno večeras mogu reći da će odluke koje budemo donosili vezano za izbore ići u pravcu pre svega interesa građana Srbije i u pravcu političke stabilnosti, jer je politička stabilnost – stabilnost svakog daljeg napretka Srbije”, naglasio je Milićević.

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.