Brucoši VIPOS-a predstavili „Moj kraj“

Drugu godinu za redom u Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija održana je manifestacija „Moj kraj“, posvećena brucošima valjevske državne visoke škole.

Valjevo

Ukupno 16 prezentacija održano je za zainteresovane studente, a studenti VIPOS-a koji nisu iz Valjeva, između ostalih, predstavili su svoja rodna mesta Novi Sad, Lazarevac, Bajinu Baštu ili Vlasenicu iz Republike Srpske, kao i sve opštine Kolubarskog okruga.

Valjevo

S druge strane, njihovi domaćini, studenti iz Valjeva, svojim petominutnim prezentacijama predstavili su im pojedine delove našeg grada, gde su rođeni ili gde žive. Manifestacijom “Moj kraj” jedina državna visokoobrazovna institucija u regionu tradicionalno obeležava kraj kalendarske godine i prvog semestra predavanja i vežbi.

Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.