Centar grada okićen sa 47 hiljada evra!

Petnaestak dana pred doček Nove godine, gradsko jezgro ukrašeno je novogodišnjom rasvetom čime je Valjevo konačno dobilo novogodišnji izgled uoči predstojećih praznika. Nabavka dekorativne rasvete koštala je Grad 5,9 miliona dinara, što je oko 47,5 hiljada evra.

Valjevo

Kako se navodi u saopštenju gradske Službe za protokol i informisanje, rukovodstvo grada je prvi put nakon sedam godina opredelilo ova sredstva kako bi Valjevo, poput mnogih srpskih, ali i evropskih gradova, u Novu godinu zakoračilo u novom ruhu koje će dočarati prazničnu atmosferu.Valjevo

Beogradska firma “Keep Light”, kojoj je bilo povereno izvođenje radova, postavila je led dekorativno osvetljenje sa aluminijumskim ramovima sa svim karakteristikama neophodnim za spoljnu upotrebu. Ulice su ukrašene „led zavesama“, kao i svetlećim ukrasima u obliku zvezda i pahulja.

Valjevo

Najviše pažnje, posebno valjevskih mališana, privlače svetlucave novogodišnje jelke, koje su postavljene na Gradskom trgu, Trgu Živojina Mišića i ispred Centra za kulturu. Verujemo da će ove tri lokacije sada biti omiljene našim sugrađanima za slikanje popularnih selfija iz prazničnog Valjeva i fotografija za slanje elektronskih čestitki. Mnogi više neće morati da poziraju samo ispred “Mon Šerija” u Knez Miloševoj ulici ili da odlaze u Stop.Shop da bi pokazali da žive u gradu u kojem se ipak dočekuje Nova godina!

M.P.M

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. Bolje da ste uložili novac u bolnici, vrtiće, škole ili dali sirotinji koja se smrzava….