Četiri musketara Metalca danas za titulu šampiona u boksu!

Valjevo

Grad Valjevo je od četvrtka do danas  poprište juniorskog i seniorskog pojedinačnog šampioanta Srbije u boksu. Posle 84 borbe, u obe konkurencije, preostalo je još  da vidimo u finalu danas od 17h u Hali sportova 8 juniorskih i 9 seniorskih mečeva. Od šest polufinalista Metalca četvorica musktera valjevskog kluba: Lazar Stanojević (do 64kg), Aleksa Marković (do 75kg), Miljan Stevović (do 91kg) i superteškaš, šestostruki prvak države, Milutin Stanković boriće se za titule šampiona Srbije.

Valjevo

Pobednik Aleksa Marković

Valjevo

Superteškaš Milutin Stanković

Valjevo

Lazar Stanojević

Bez finala su neopravdano ostali Zoran Radić u teškoj kategoriji i velteraš Nikola Živanović!?

Valjevo

U polufinalu su viđene odlične borbe, a svi članovi Metalca su boksovali na zavidnom nivou. Polufinalni okršaji doneli su sijaset mečeva izuzetnog kvaliteta. Momci iz Surdulice, poluteškaši Aleksandar Kostić i Nikola Stevanović su oduševili i boriće se danas za titulu.

Valjevo

Nikola Živanović

Poslednji meč finala biće izuzetno atraktivan i zanimljiv, jer tron će pokušati da odbrani Vladan Babić i to protiv člana Metalca Milutina Stankovića.

Valjevo

Vladan Babić

Realno od četvorice finalista Metalca za očekivati je najmanje dve titule šampiona države.

Valjevo

Miljan Stevović

Dragan ilić (www.mojsvetsporta.net)

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.