Cinderella City

Cinderella City ili Kad dođeš u bilo koji grad, a taj grad bude “Pepeljuga grad”:

“Onda dobra vila donese tikvu i pretvori je u veličanstvenu kočiju. Jedan miš i šest pacova su postali kočijaš i šest belih konja.”Pođi sada!” reče ona, “ali nemoj zaboraviti da se moraš vratiti kući pre ponoći, jer tada prestaje čarolija.”

Ovo nije klasična vest, ovo je kada naši sugrađani pošalju našoj redakciji fotografije, zabležene u subotu, 03. decembra 2016. godine, tačno u 5minuta do ponoći.

To su fotografije koje govore kako je izgledao prvi vikend u gradskoj čaršiji kada počne da se poštuje Odluka o sraćivanju radnog vremena. U 23:55 u svim kafićima, restoranima i kafanama su se popalila svetla, zvonilo je za kraj i u pekarama, mnogi su kući otišli “gladni” provoda, nestala je čarolija!

[URIS id=15145]

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

6 comments

 1. Ovaj tekst je klasična valjevska podvala!
  Odluka o novom radnom vremenu je nastupila posle pomenutog vikenda.
  Radno vreme za kafiće je radnim danima i dalje do 00, a vikendom je do 01, izuzeci su kafići u okviru stambeno poslovnih objekata, valjda do 00 vikendom.
  Kako to da su se u 23.55 popalila svetla na svim kafićima, spremnim za zatvaranje, i to dana pre stupanja na snagu odluke o novom radnom vremenu?

 2. Ne znam pitaj vlasnika u Golosu … mozda mu nestalo pića … Kažu bila su dvojica koja piju špricer ko nezdravi !!!

 3. Tuzno je gledati da u 21.veku u savremenoj zemlji postoji policijski cas. Ovoliko policije na ulicama zbog radnog vremena. Katastrofa. Kada bi ovako predani poslu bili u borbi protiv kriminala bili bi najbolja zemlja na planeti.

 4. Uz sve to mnogo njih ce ostati bez posla. Svaka pekara ce otpustiti bar jednog radnika.

 5. E moje Valjevo,sta to bagra radi.. moglo je je to I na drugi nacin da se resi… tuga cemer I jad..KATASTRASNO…

 6. E moje Valjevo,sta ti to politicka bagra radi.. moglo je je to I na drugi nacin da se resi… tuga cemer I jad..KATASTRASNO…