Danas do -10

U celoj Srbiji danas oblačno sa snegom, vetrovito i veoma hladno s temperaturom ispod nule, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Valjevo

U Valjevu će biti oblačno sa snegom, vetrovito i veoma hladno, sa stvaranjem i povećanjem visine snežnog pokrivača. Vetar će biti umeren i jak, istočni. Najniža temperatura će biti minus deset, a najviša minus minus šest stepeni.

U Srbiji će do četvrtka biti veoma hladno s ledenim danima. U utorak i sredu očekuje se mestimično slab sneg, a u noći između srede i četvrtka kratkotrajno razvedravanje. U četvrtak ponovo naoblačenje sa snegom, a u toku noći ka petku i u petak ujutro i sa kišom, kada je moguće i zaleđivanje kiše na tlu. Od petka toplije, pretežno oblačno, povremeno sa kišom.

 

 

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.