Divan gest Vodovoda i valjevskih preduzetnika

Na inicijativu „JKP Vodovod Valjevo“, sinoć su prilikom uručenja novogodišnjih paketića deci radnika ovog preduzeća, obezbeđeni i uručeni paketići i za decu iz hraniteljskih prodica sa područja Grada Valjeva. Ovoj humanoj akciji pridružile su se firme Una mega šop, Repol, Perla, Erozija Valjevo, Edifikator, Auto centar Buca i preduzetnik Goran Jezdić.

Valjevo

U hotelu „Grand“ je organizovan Novogodišnji program sa Deda Mrazom, koji su izveli učenici Ekonomske škole Valjevo, a za svu decu su obezbeđeni sokovi i posluženje.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. To rade i valjevski bajkeri, vec duzi niz godina, ali kako mediji kazu nije im interesantno, pa ostaje u mraku. Svaka cast divan,human politicki gest.