Doček srpske Nove godine kao NeKAD ili NiKAD do sada?

Valjevo je već danima oblepljeno plakatama koji za 13. januar najavljuju večernji koncert na Gradskom trgu popularnog pevača narodne muzike Šabana Šaulića, ali kako prenosi list Novosti izgleda da to neće biti jedino “iznenađenje” za naše sugrađane. Po svemu sudeći, Valjevce će u ovoj najluđoj srpskoj noći u isto vreme i na istom mestu, ali odvojeno, zabavljati Šaban Šaulić i trubači uz kuvanu rakiju i vino, koji su deo programa Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Valjevu. 

Vršilac dužnosti predsednika Gradskog odbora valjevskih radikala Željka Milićević kaže da su oni policiji prvi prijavili održavanje skupa u centru grada, navodi se dalje u tekstu koje su objavile Novosti.

Valjevo

Biće zanimljivo videti koji će deo Gradskog trga pripasti Šabanu Šauliću, a koji članovima, simpatizerima i učesnicima programa koji organizuju valjevski radikali. Možda bude po onoj staroj “ko prvi devojci…”. Biće još interesantnije čuti ko će biti glasniji. Jedno je sugurno, a to je da je u najavi posve originalan doček srpske Nove godine. Taman kad su Valjevci pomislili da ih ništa više ne može iznenediti i da je nekadašnji žar organizacije srpske Nove godine utihnuo, ono dve organizovane proslave u isto vreme u noći između 13. i 14. janura i to na istom mestu. Koju ćete vi odabrati?

Valjevo

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.