Dosta je bilo za odbornika Radovića!

Član Pokreta “Dosta je bilo” i odbornik ove stranke u lokalnom parlementu Ljubomir Radović oglasio se na svom Fejsbuk profilu, gde je svoje prijatelje “sa žaljenjem obavestio” da više nije član ovog političkog pokreta i da će od sada u Skupštini Grada Valjeva nastupati kao samostalni odbornik.

Valjevo

Razlozi su, kako je naveo, brojni, a o njima ne želi da govori jer mu “dodatno intenziviraju razočarenje, osećaj da je lično ispao naivan i da je napravio ozbiljnu grešku u svom prvom političkom delovanju”.

Valjevo

“Svedoci ste da smo od nastanka odbora u Valjevu najviše energije potrošili na uvođenje principa Pokreta u rad samog odbora, ali konačan rezultat je po meni poražavajući. Smatram da je propuštena prilika da se organizacija – buduća stranka, formira transparentno u demokratskom maniru, uz odgovornost svih članova i samog rukovodstva za načinjene propuste. Sve to je izostalo, a principi za koje se i sam zalažem ostali su samo mrtvo slovo na papiru. Ovom prilikom vas podsećam da sam u Beogradu potpisao dvosmerni dokument kojim se sam Pokret obavezuje da će poštovati svoja proklamovana načela. Moje mišljenje je da se ta načela drastično krše, i zbog svega navedenog, ali i zbog svih prijatelja i ljudi koji su nesebično pružili podršku principima za koje se zalažem, zadržaću mandat odbornika u Skupštini grada Valjeva i od danas nastupati kao samostalni odbornik”, napiso je Radović.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.