Dvorac Ivanovic u novom ruhu !!!

Ako ste rešili da svoj dan iskoristite za uživanje, dođite kod nas. Mi se nalazimo u opštini Koceljeva, na putu Šabac-Valjevo, 80km od glavnog grada, a 110km od Novog Sada. Sedite i odmorite se u našoj bašti, sa pogledom na jezero, a svoja čula zadovoljite izvrsnom hranom iz naše kuhinje. Nudimo bogat jelovnik sa raznovrasnom hranom. Naš restoran raspolaže kapacitetom od 300 mesta. Pogodan je za sve vrste proslava, prijema, i svečanosti. Od smeštajnih kapaciteta raspolazemo sa   jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama kao i apartmanima opremljenim đakuzi kadama i finskim saunama.  Sve sobe su opremljene sa klima uređajima, Wi-Fi internetom i kablovskom televizijom. Stoga, ako ste rešili da budete naši gosti dan, dva ili više, takodje smo tu za vas.
U blizini našeg restorana možete otici u posetu jednom od najlepših manastira Mačvanskog regiona-Manastir Kaona, zatim možete obici rodno mesto nase pesnikinje, Desanke Maksimović i posetiti spomenik podignut u njenu čast. U nasoj blizini je etno selo “Knezeva večera” sa svojim divnim vrtovima i stazama. U sklopu objekta se nalazi sportsko-rekreativni centar, u okviru koga posedujemo teniske terene, teren za mali fudbal, kao i teren za odbojku na pesku (beach volley), gde će ljubitelji sporta moći da ožive svoj sportski duh. A za odmor je na raspolaganju i otvoreni bazen sa hidromasažnim sistemom kao i vratnim masažerima pored kojeg se nalazi i dečiji bazen sa toboganom.
Vikendom, u našem restoranu, možte čuti uživo muziku, i uživati uz sjajne muzičke bendove iz naših krajeva, a i šire. Dođite, i budite naši gosti. Provedite nezaboravne trenutke u ambijentu koji predstavlja pravi raj za hedoniste, u ambijentu našeg restorana “Dvorac Ivanovic”.

Dvorac Ivanović od ove sezone u ponudi ima i otvoren bazen za sve naše posetioce  Provedite KRALJEVSKI vikend u našem motelu uz korišćenje bazena,teniskih terena,apartmana sa saunom i sve to začinite nacionalnom kuhinjom motela Dvorac Ivanović !

Adresa : Industrijska zona BB, Koceljeva
Tel :015 / 557-305 ; 064/ 80 41 288
Website: http://www.dvoracivanovic.com/

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.