“Dža ili bu” promovišu “Sedmu silu”

Posle više od 3 godine “Dža ili bu” dolaze u Valjevo u subotu 4. marta da promovišu svoj sedmi studijski album “Sedma sila”. Slušaoci Radija Beograd 202 izabrali su ovaj album za ALBUM GODINE, a prvi singl sa njega “Gasio sam mrak” za HIT GODINE.

Valjevo
Album “Sedma Sila” sadrži 12 novih pesama uključujući i već objavljene singlove za pesme “Diktatore” i “Odiseja”. U okviru bonus traka našle su se i nove verzije starih hitova “Živeo Staljin i svetska revolucija”, “Drugovi” i “Sećam se”.

Legendarna beogradska andergraund postava pod nazivom “Dža ili Bu” proslavlja 30 godina rada, dsvirali su preko 600 koncerata širom Europe. Bend je kroz svoj rad oduvek bio politički aktivan, jer skoro tri decenije sviraja pesme protiv rata i diktature, a u svojim tekstovima pesama uvek kritikuje društvo i situacije u regionu.

Cena karata, koje će se naći u prodaji na dan koncerta, iznosi 250 dinara.  Posetioci će biti u prilici i da kupe majice, bedževe, kao i diskove po promotivnim cenama.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.