Ekipu TV Valjevo Plus napali u kamenolomu u Prijezdiću – Objavljen snimak napada!

Ekipa Televizije Valjevo Plus danas je napadnuta u jednom od kamenoloma u Prijezdiću, a ceo napad zabeležila je GoPro kamera na njihovom službenom vozilu.

Valjevo

Posle protesta meštana ovog sela i okoline ispred Gradske uprave, zbog ekoloških i infrastrukturnih problema koje imaju zbog postojanja i poslovanja tri kamenoloma na tom području, novinar iurednik Predrag Lučić (54) i snimatelj Vasilije Ristović (23) otišli su u selo Prijezdić da snime materijal za “pokrivanje” i da se lično uvere kakva je situacija na terenu.

Kada su došli do jednog od kamenoloma, Lučića i Ristovića fizički je napao vlasnik kamenoloma i jedan od radnika. Novinar Predrag Lučić (54) je, kako saznajemo, dobio udarac pesnicom u leđa, a snimatelju Vasiliju Ristoviću (23) izrečene su pretnje. Iskusni novinar Predrag Lučić uspeo je da tokom napada pozove direktorku televizije Branku Jevtić, a ona je odmah pozvala policiju, čija je patrola brzo došla na mesto napada i tako sprečila možda i ozbiljnije posledice za novinara i snimatelja, ali i opremu televizije.

Na službenom vozilu TV Valjevo plus bila je uključena GoPro kamera, kojom je zabeležen nemili događaj, ali su je napadači uočivši da se sve snima pokidali i delimično oštetili. Snimak napada je ipak “preživeo”, a Televizija Valjevo plus ga je zvanično objavila u svojoj Fecebook stranici i YouTube kanalu.

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.