Emisija Žikina šarenica posetila Divčibare

Divčibare kao destinacija za ljubitelje zimskih sportova, privlači sve veći broj turista. Ovu planinsku visoravan nadomak Valjeva nakon otvaranja ski staze Crni vrh, pohodi veliki broj iskusnih skijaša koji koriste sve pogodnosti za rekreaciju i odmor.

Valjevo

Prema podacima Turističke organizacije Valjevo, tokom novogodišnjih i božićnih praznika, na Divčibarama je boravilo preko 2500 turista.

Valjevo

O potencijalima Divčibarama, o novoj turističkoj ponudi i ulaganju u dalji razvoj, biće reči u emisiji „Žikina šarenica“ koja će biti emitovana na prvom programu Radio Televizije Srbije u nedelju 15. januara od 9.00 do 11.00 časova.

Valjevo

O strategiji ulaganja u razvoj Divčibara, za ekipu emisije „Žikina šarenica“ govorio je gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović.

Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.