Festival plesa IGRAJ, IGRAJ

Studio M organizuje Festival plesa IGRAJ, IGRAJ u modernom i džez baletu, za sve uzraste, u kategoriji mala i velika grupa i formacije, u subotu, 5.11.2016. u  Centru za kulturu u Valjevu.

Valjevo

Pokrovitelj je Grad Valjevo.Početak je u 13,00 sati kada je i svečano otvaranje,a zatim će prva nastupiti Una Duraković, Viva dance Academy iz Novog Sada, koja je svetska prvakinja u sve tri discipline – Jazz , Show i Contemorary solo ples. Posle nje će na scenu najmladje balerine od 4 do 8 godina. Od 14 do 16 sati će se predstaviti balerine uzrasta od 9 do 20 godina, a neke od njih su višestruki prvaci u raznim kategorijama, na državnim, evropskim i svetskim takmičenjima.

Lepota detinjstva i odrastanja sastavni su deo naše svakodnevnice u kojoj uživamo zajedno. Kreativne i talentovane devojčice uživaju da plešu dok se spremaju da i vas povedu u svet lepih pokreta. Na tom putu, obasipaće vas pozitivnom energijom i optimizmom, a svojim pokretima preneće vam poruku mira, ljubavi I tolerancije.

Na festivalu učestvuje 10 klubova iz Srbije i jedan iz Slovenije, sa 450 plesača.

Ulaz je slobodan

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.