Gimnazija domaćin “Tri predavanja sa dalekog zapada Amerike”

Valjevska gimnazija organizuje u ponedeljak, 10. oktobra, u 18.30 h “Tri predavanja sa dalekog zapada Amerike”.

Kako organizatori najavljuju, autor celog poduhvata je nekadašnji valjevski gimnazijalac Aleksandar Gogić, diplomirani inženjer elektrotehnike, koji već više od trideset godina živi i radu u SAD. U Gimnaziji ga se sećaju kao izvanrednog matematičara i fizičara, najboljeg đaka svoje generacije i solistu “Abraševićeve” vanserijske grupe pevača, koju je vodio Voja Milutinović i koja je sedamdesetih godina fantastično pevala crnačku duhovnu muziku.

Valjevo

Aleksandar Gogić održaće predavanje na temu “Inteligentni transportni sitemi i elektronika u vozilima”, dok će njegovi prijatelji Ted Hunter i Jim Hoath takođe imati predavanja sa prezentacijama iz oblasti “Pravni aspekti zaštite životne sredine”, odnosno “Zdravstvo  i inforatika”.

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.